top of page

Degerstrøms Revisjon i Adressa 21.06.18

Partnerne skal møte kundene

Degerstrøms Revisjon AS er ikke tilhenger av partnere som gjemmer seg bort på kontoret. Hos revisorene på Ranheim skal partnerne være så mye ut hos kundene som mulig.

- Et lite revisjonsselskap kommer tettere på kundene. Vår filosofi er at partnerne skal møte kundene så ofte som mulig. Når vi blir kjent med kundene er det enklere å finne gode løsninger på komplekse problemstillinger, sier partner og daglig leder, Mona Mjøsund Degerstrøm i Degerstrøms Revisjon AS.


Møter kundene

Degerstrøms Revisjon AS har tilhold i nye lokaler ved Grilstad Marina på Ranheim. Herfra reviderer de åtte medarbeiderne selskap innenfor en rekke bransjer i Trøndelag og Finnmark. Men de tre partnerne i selskapet er så lite på kontoret som mulig.


- Det er folkene vi møter som gjør at jeg elsker jobben som revisor. Jeg opplever at eierne og lederne i bedriftene har behov for noen å snakke med. De trenger en støttespiller som kan gi gode råd om hvordan de skal håndtere økonomien til selskapet og privat. Derfor er vi ute og møter kundene så ofte som mulig. Det er der den virkelige verdien for kundene skapes, sier Mona Mjøsund Degerstrøm.


Gode tilbakemeldinger

Mona har arbeidet som revisor i 12 år med erfaring fra BDO Trøndelag, Inter Revisjon og Ernst & Young. Sammen med seg på kontoret har hun ektemannen Ørjan Mjøsund Degerstrøm, som er statsautorisert revisor og partner i Degerstrøms Revisjon AS. Etter 23 år i bransjen, hvor han i 10 år var partner i BDO Oslo, har Ørjan opparbeidet seg en kompetanse som stadig flere bedrifter setter pris på.


- Vi får stadig gode tilbakemelding fra kunder som har fått løst sine utfordringer. Vi liker å dra innom kundene våre når vi er ute på reise. Mange synes det er hyggelig når revisoren stikker innom for en prat. Det blir mange kopper kaffe når vi er på reise, sier Ørjan Mjøsund Degerstrøm med et smil og legger til.


- Vi er flink med folk. Det er vårt varemerke. Vi er opptatt av å bygge tillit hos kundene.


Mange bransjer

Kundene til Degerstrøms Revisjon AS er i hovedsak små og mellomstore bedrifter med en omsetning fra 6 - 100 millioner kroner.


- Vi arbeider med de fleste bransjene. Det er spennende å komme inn i bedrifter som arbeider med alt fra kongekrabber, fiskeoppdrett, hoteller til eiendom, advokater og borettslag. Det gir oss mye bransjekunnskap som vi tar med oss i vårt arbeid, sier Ørjan Mjøsund Degerstrøm.


Tar inn nye bedrifter

Sist høst tilsatte selskapet fem nye revisormedarbeidere til kontoret på Ranheim. Det gir Degerstrøms Revisjon AS mulighet til å utvide kundeporteføljen i Trøndelag.


- Å ha et godt team i ryggen gir oss trygghet for at revisjonsjobben blir gjort. Samtidig gir det oss mulighet til å ta inn nye bedrifter i vår portefølje og gi de den tette oppfølgingen vi er kjent for. Dersom du ønsker en revisor som tilbyr tett oppfølging og er mer tilgjengelig som rådgiver, er det bare å ta kontakt, sier Mona Mjøsund Degerstrøm.

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page