OM OSS

VÅRE VERDIER
Løsningsorientert

Vår innstilling er at ingenting er umulig. Vi strekker oss langt for å imøtekomme utfordringene våre kunder gir oss. Vi har alltid et forslag til løsning.

Forståelsesfull
Vennlig

Vi har forståelse for at våre kunder har ulik erfaring og kunnskap, derfor svarer vi gjerne på både små og store spørsmål, og setter oss inn i kundens behov.

Vi ønsker et godt samarbeid med våre kunder, dette oppnår vi med å være imøtekommende og hyggelig. Godt humør og en uhøytidelig væremåte er derfor viktig for oss.

HISTORIEN

Etter mange år som partner i Noraudit og BDO, valgte Ørjan sammen med sin bror Børge å etablere Degerstrøms Revisjon AS i hjembyen Kirkenes i 2013. Trønderen Mona ble med på laget i 2014, og med en stor porsjon humor og uhøytidelig væremåte har vi bygd opp en solid kundeportefølje med kunder i hele landet.

I 2017 ansatte vi 5 nyutdannede økonomer og åpnet kontor i Trondheim. 

I 2018 kjøpte vi opp revisjonsselskapene Gartland Revisjon og Regnskap AS og Namdal Revisjon, og etablerte kontor i Rørvik. 

I 2020 har vi nedskalert driften, og kontoret i Trondheim ble avviklet. Drammenskontoret ble åpnet, og Degerstrøms Revisjon AS er tilbake der vi ønsker å være; et lite revisjonsselskap med direkte partnerkontakt med kundene. 

 

Vi skal være et godt, lokalt alternativ til de store revisjonsselskapene.

VI I DEGERSTRØMS REVISJON
Ørjan Mjøsund Degerstrøm, partner

od@drevisjon.no| Telefon: 91 54  42 05

Børge Degerstrøm,
partner

bd@drevisjon.no | Telefon: 90 88 59 25

Statsautorisert revisor, siviløkonom og autorisert regnskapsfører.

 

Ørjan har lang fartstid innen revisjonsbransjen både som revisor og rådgiver for små, mellomstore og store selskap. Han har tidligere jobbet i EY, og vært partner i Noraudit og BDO.  

Ørjan er vår spesialist innen bistand knyttet til fisjon, fusjon, omdannelser, kapitalforhøyelser, kapitalnedsettelser og lignende. 

Ørjan er stadig vekk på reisefot, og treffes der det er behov. Han er også tilgjengelig på mail og telefon. 

Revisor, siviløkonom og regnskapsfører. 

 

Børge har allsidig erfaring som både konsulent, revisor og rådgiver i små og mellomstore selskap. Han har tidligere jobbet i Itera, Fylkesskattesjefen i Akershus, Noraudit og BDO.

Børge treffes hovedsakelig ved vårt kontor i Kirkenes, men er også tilgjengelig på mail og telefon. 

MMD_16_edited.jpg
Mona Mjøsund Degerstrøm,
partner, daglig leder

mm@drevisjon.no | Telefon: 93 45 89 98

www.linkedin.com/in/mona-mjøsund-degerstrøm

Bjørn Wie,
revisor

bw@drevisjon.no | Telefon: 91 54 78 52

Statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører. Forfatter av fagboken "Revisjonshandlinger i praksis" og fagkyndig meddommer i Frostating Lagmannsrett.

Mona har lang erfaring med revisjon og rådgivning av små og mellomstore selskap, og har tidligere jobbet i EY, Inter Revisjon og BDO.

Mona treffes på vårt kontor i Drammen, men er også tilgjengelig på mail, telefon eller Teams. 

Registrert revisor og konsulent.

 

Bjørn har lang erfaring med revisjon av små og mellomstore selskap. Han har tidligere jobbet i Noraudit og BDO. Fra 2002 til 2019 jobbet han som rådgiver ved landsdekkende regnskap for Statens Vegvesen.

Bjørn treffes på vårt kontor i Kirkenes, men er også tilgjengelig på mail og telefon.

Vil du vite mer?

Vi tar gjerne en prat. Ta kontakt på telefon, email eller kom innom kontoret vårt.

  • Black Facebook Icon