OM OSS

VÅRE VERDIER
Løsningsorientert

Vår innstilling er at ingenting er umulig. Vi strekker oss langt for å imøtekomme utfordringene våre kunder gir oss. Vi har alltid et forslag til løsning.

Forståelsesfull
Vennlig

Vi har forståelse for at våre kunder har ulik erfaring og kunnskap, derfor svarer vi gjerne på både små og store spørsmål, og setter oss inn i kundens behov.

Vi ønsker et godt samarbeid med våre kunder, dette oppnår vi med å være imøtekommende og hyggelig. Godt humør og en uhøytidelig væremåte er derfor viktig for oss.

HISTORIEN

Etter mange år som partner i Noraudit og BDO, valgte Ørjan sammen med sin bror Børge å etablere Degerstrøms Revisjon AS i hjembyen Kirkenes i 2013. Trønderen Mona ble med på laget i 2014, og med en stor porsjon humor og uhøytidelig væremåte har vi bygd opp en solid kundeportefølje med kunder i hele landet.

Degerstrøms Revisjon har lang erfaring med årsoppgjørsrevisjon av kunder i mange bransjer og størrelser, og bistår både innen regnskap, skatt, merverdiavgift og selskapsrett.

Vi skal være et godt, lokalt alternativ til de store revisjonsselskapene.

Våre hoder
Ørjan Mjøsund Degerstrøm, partner

od@drevisjon.no| Telefon: 91 54  42 05

Børge Degerstrøm,
partner

bd@drevisjon.no | Telefon: 90 88 59 25

Statsautorisert revisor, siviløkonom og autorisert regnskapsfører. Han har lang fartstid innen revisjonsbransjen både som revisor og rådgiver for små, mellomstore og store selskap, og har tidligere jobbet i EY, og vært partner i Noraudit og BDO.  

Revisor, siviløkonom og regnskapsfører. Han har allsidig erfaring som både konsulent, revisor og rådgiver i små og mellomstore selskap, og har tidligere jobbet i Itera, Fylkesskattesjefen i Akershus, Noraudit og BDO.

Mona Mjøsund Degerstrøm,
partner, daglig leder

mm@drevisjon.no | Telefon: 93 45 89 98

www.linkedin.com/in/mona-mjøsund-degerstrøm

Bjørn Wie,
revisor

bw@drevisjon.no | Telefon: 91 54 78 52

Statsautorisert revisor og autorisert regnskapsfører. Fagkyndig meddommer i Frostating Lagmannsrett, og én av to forfattere av boken "Revisjonshandlinger i praksis" utgitt på Fagbokforlaget. Hun har lang erfaring med revisjon og rådgivning av små og mellomstore selskap, og har tidligere jobbet i EY, Inter Revisjon og BDO.

Utdannet revisor fra Trondheim Økonomiske Høgskole fra 1990-1993. Har lang erfaring innen revisjon fra selskaper som Noraudit og BDO. Fra 2002 til 2020 har han jobbet med landsdekkende regnskap for Vegvesenet i Vadsø.

Vil du vite mer?

Vi tar gjerne en prat. Ta kontakt på telefon, email eller kom innom kontoret vårt.

  • Black Facebook Icon