top of page
Våre verdier

OM OSS

VÅRE VERDIER
Løsningsorientert

Vår innstilling er at ingenting er umulig. Vi strekker oss langt for å imøtekomme utfordringene våre kunder gir oss. Vi har alltid et forslag til løsning.

Forståelsesfull
Vennlig

Vi har forståelse for at våre kunder har ulik erfaring og kunnskap, derfor svarer vi gjerne på både små og store spørsmål, og setter oss inn i kundens behov.

Vi ønsker et godt samarbeid med våre kunder, dette oppnår vi med å være imøtekommende og hyggelig. Godt humør og en uhøytidelig væremåte er derfor viktig for oss.

HISTORIEN

Etter mange år som partner i Noraudit og BDO, valgte Ørjan sammen med sin bror Børge å etablere Degerstrøms Revisjon AS i hjembyen Kirkenes i 2013. Trønderen Mona ble med på laget i 2014, og med en stor porsjon humor og uhøytidelig væremåte har vi bygd opp en solid kundeportefølje med kunder i hele landet.

I 2017 ansatte vi 5 nyutdannede økonomer og åpnet kontor i Trondheim. 

I 2018 kjøpte vi opp revisjonsselskapene Gartland Revisjon og Regnskap AS og Namdal Revisjon, og etablerte kontor i Rørvik. 

I 2020 nedskalerte vi driften, og kontoret i Trondheim ble avviklet. Drammenskontoret ble åpnet, og Degerstrøms Revisjon AS er tilbake der vi ønsker å være; et lite revisjonsselskap med direkte partnerkontakt for kundene. 

 

Vi skal være et godt, lokalt alternativ til de store revisjonsselskapene.

VI I DEGERSTRØMS REVISJON
Ørjan Mjøsund Degerstrøm, partner

od@drevisjon.no| Telefon: 91 54  42 05

MMD_149_edited.jpg
Børge Degerstrøm,
partner

bd@drevisjon.no | Telefon: 90 88 59 25

Statsautorisert revisor og regnskapsfører, samt siviløkonom.

 

Ørjan har lang fartstid innen revisjonsbransjen både som revisor og rådgiver for små, mellomstore og store selskap. Han har tidligere jobbet i EY, og vært partner i Noraudit og BDO.  

Ørjan er vår spesialist innen bistand knyttet til fisjon, fusjon, omdannelser, kapitalforhøyelser, kapitalnedsettelser og lignende. 

Ørjan er stadig vekk på reisefot, og treffes der det er behov. Han er også tilgjengelig på mail og telefon. 

Revisor, siviløkonom og regnskapsfører. 

 

Børge har allsidig erfaring som både konsulent, revisor og rådgiver i små og mellomstore selskap. Han har tidligere jobbet i Itera, Fylkesskattesjefen i Akershus, Noraudit og BDO.

Børge treffes hovedsakelig ved vårt kontor i Kirkenes, men er også tilgjengelig på mail og telefon. 

MMD_16_edited.jpg
Mona Mjøsund Degerstrøm,
partner, daglig leder

mm@drevisjon.no | Telefon: 93 45 89 98

www.linkedin.com/in/mona-mjøsund-degerstrøm

Statsautorisert revisor og regnskapsfører. Forfatter av fagboken "Revisjonshandlinger i praksis", kvalitetskontrollør i DnR og tidligere fagkyndig meddommer i Frostating Lagmannsrett.

Mona har lang erfaring med revisjon og rådgivning av små og mellomstore selskap, og har tidligere jobbet i EY, Inter Revisjon og BDO.

Mona treffes på vårt kontor i Drammen, men er også tilgjengelig på mail, telefon eller Teams. 

bottom of page