top of page

Degerstrøms Revisjon i Trønder-Avisa 22.05.18

Degerstrøms Revisjon AS etablerer kontor på Steinkjer:

- Ørjan har så lyst til å besøke svigermor

Sist høst etablerte Degerstrøms Revisjon AS kontor med sju medarbeidere på Ranheim. Nå beveger de seg nordover til Steinkjer, slik at partner og statsautorisert revisor Ørjan Mjøsund Degerstrøm kan få dra oftere på besøk til svigermor.- Vi har lyst til å etablere kontor på Steinkjer, der jeg kommer fra. Jeg bruker å si at det skyldes at Ørjan har så lyst til å besøke svigermor, sier Mona Mjøsund Degerstrøm, som er partner, statsautorisert revisor og daglig lederi Degerstrøms Revisjon AS.


Spennende by

Sammen med ektemannen Ørjan Mjøsund Degerstrøm har hun bygget opp kontoret på Ranheim, slik at det i dag består av fem revisormedarbeidere og de to partnerne. I tillegg har Degerstrøms Revisjon AS kontor i Kirkenes.


Mens ektemannen er fra Kirkenes i Finnmark, har Mona Mjøsund Degerstrøm tråkket sine barnesko på Kvamsenget i Steinkjer. Hun arbeidet tilsammen 12 år som revisor i BDO, Inter Revisjon og Ernst & Young. Her ble hun godt kjent med bedriftene i byen. Nå ønsker hun seg tilbake til Steinkjer.


- Steinkjer er en spennende by med et næringsliv som har et stort vekstpotensial. Vi ønsker å starte med å ha en kontordag i uken. Det gir oss mulighet til å møte kunder som jeg har arbeidet med tidligere. I tillegg får kundene mulighet til å bli kjent med oss som selskap, sier Mona.


Partnerne tett på kundene

Når Degerstrøms Revisjon AS etablerer seg på Steinkjer er det de erfarene partnerne som vil være tettest


på kundene. Partner Ørjan Mjøsund Degerstrøm er statsautorisert revisor og siviløkonom. Han har 23 års erfaring fra revisjonsbransjen og var i 10 år partner i BDO Oslo.I tillegg har han vært tilknyttet Ernst & Young. Ørjan har opparbeidet seg en kompetanse som stadig flere bedrifter setter pris på.


- Det som kjennetegner Degerstrøms Revisjon AS er høy kompetanse og partnere som ikke sitter på kontoret. Vi er ute hos kundene så ofte som mulig, sier Ørjan, før Mona legger til.


- Det er folkene vi møter som gjør at jeg elsker jobben som revisor. Jeg opplever at eierne og lederne i bedriftene har behov for noen å snakke med. De trenger en støttespiller som kan gi gode råd om hvordan de skal håndtere økonomien til selskapet og privat. Derfor er vi ute og møter kundene så ofte som mulig. Det er der den virkelige verdien for kundene skapes, sier Mona.


Ta kontakt

Nå inviterer de bedrifter på Steinkjer og i området rundt tilå ta kontakt om de ønsker en revisor som kan finne løsninger som løfter bedriften videre.


- Dersom du ønsker en revisor som tilbyr tett oppfølging og er mer tilgjengelig som rådgiver enn de store selskapene, er det bare å ta kontakt med oss i Degerstrøms Revisjon AS, sier Mona Mjøsund Degerstrøm.

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page