top of page

GOD SOMMER!

Årsoppgjørsperioden nærmer seg slutten med stormskritt. Vi har avsluttet en spennende, innholdsrik og til tider svært hektisk sesong. Alt i alt har det vært et vellykket år med nyetablering i Trondheim, nye ansatte og fortsatt vekst i Finnmark. Dette feiret vi på Sommerfesten vår som vi avholdte forrige uke. Med RIB fra Grilstad Marina kjørte vi over til Frosta hvor vi koste oss med sol, god mat og drikke i godt selskap med kollegaer og våre kjære.

Vi ser nå frem til en spennende høst med videreutvikling av nåværende kontor, samt etablering av nytt kontor på Steinkjer. Før det tar vi en velfortjent sommerferie. I forbindelse med ferieavviklingen vil Trondheimskontoret være stengt i uke 30 og 32, men ellers vil det være bemannet hver ukedag mellom kl 9 – 14. Dersom det skulle være noe som haster er det bare å ta kontakt med Mona eller Ørjan, som vil lese mail og være tilgjengelig på telefon sporadisk.

Vi i Degerstrøms Revisjon ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer, og takk for samarbeidet regnskapsåret 2017.

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page